10 i topp

Det här inlägget skrevs 2010-09-05 klockan 11:54:23
Syskonkärlek av Katarina von Bredow

Motivation: Boken är väldigt gulligt och visar att man inte kan definiera kärlek. Den handlar om en syster och en bror som blir kära i varandra och försöker hålla sin kärlek hemlig. Vem älskar inte förbjuden kärlek?


Washington DC av Meg Cabot

Motivation: Meg har tagit fram en tjej som inte är någon och skapat en historia där hon blir någon. Boken får mig att känna hopp för att även jag kan bli någon, bara genom en liten sak. Vem vill inte vara någon?På rymmen av Cynthia DeFelice

Motivaion: Utspelar sig 1930 och är en bok som man egentligen inte vill läsa. En bok som får ditt hjärta att sucka av lättnad när karaktären får den hjälp hon behöver och får ditt hjärta att brista. En bok som sluter cirkeln.


Expert på att rodna av Katarina von Bredow

Motivation: En gullig bok som visar hur det kan gå när man bara vänder kappan efter vinden.
14 år till salu av Caroline Engvall

Motivation: En gripande sanningsbaserad bok om hur det kan gå när en flicka inte får hjälp och hur det kan gå för vilken vanlig flicka som helst.
Syskonen Baudelaires olycksaliga liv av Lemony Snicket

Motivation: Beroendeframkallande berättelse i 13 delar om hur olyckligt livet kan vara när allt går fel.

Den äldste av Christopher Paolini

Motivation: Drakar, alver, dvärgar, människor och andra väsen som lever tillsammans i en trasig värld. Dessutom får Eragon reda på mer om sin riktiga familj. Andra boken i serien om Eragon.
Hata Romeo av Rachael Wing

Motivation: Kärlek eller hat? Hat eller kärlek? Ibland kan de två blandas ihop och bli helt fel. Jen har levt med ett och samma hat i hela sitt liv, men hatet visade sig vara hennes livs kärlek.
Vampyrens Märke av Kristin Cast

Motivation: Vad som händer när man blir biten av en vampyr. En bättre version av hur en vampyr ska vara och vad den ska göra.
Harry Potter och de vises sten av J.K Rowling

Motivation: Folket har börjat glömma Harry och hans äventyr när vampyrerna invarderade våra hjärnor och hjärtan. Boken (böckerna) är fantastiska och spännande och får ej glömmas med tiden!Tog medvetet bort de böcker som är uppenbara på topplistorna!
Twilight, True Blood, Vampire Diaries, Vampire Academy, etc.


Trevlig läststund! :)
Boktips


Kommentarer
Från: ss

HUR FAN KAN DU SÄTTA HP SIST? :O:O:O:O:O:O:O

förrädare.. O_o

2010-09-05 @ 15:04:12
Blogg: http://sunshineforschizos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin